Concert Craciun 2017

Concertele de Craciun – Colegiul de Arta “Carmen Sylva” Ploiesti 2017

Astă seară am participat din nou la deja tradiționalul și mult așteptatul concert de Crăciun al copiilor de la Colegiul de Artă “Carmen Sylva”. Corurile “Crescendo” și “Allegrezza” alături de orchestra “Allegrezza” dirijate pe rând de profesorii Mihai Nae și Liviu Săvuță, ne-am umplut sufletele de bucurie, de bunătate și de căldură. Nu au lipsit desigur nici simpaticii colindători din grupul folcloric al colegiului coordonat de profesorii Adela Dumitru, Octavian Tudose și Mihai Ioniță, care au asigurat atât sfârșitul, cât și începutul spectacolului. Spre sfârșitul concertului, spre surprinderea și totodată bucuria celor mici, și-a făcut apariția pe scenă nimeni altul decât Moș Crăciun, dar nu într-o sanie trasă de Rudolph cel cu nașul roșu, ci pe trotinetă. Ce putem spune, Moșul s-a adaptat vremurilor.
Am văzut astă seară în ochii copiilor plăcerea de a cânta, veselie, sinceritate, dar și emoție, ambiție, seriozitate și grijă pentru fiecare detaliu.
Felicitări profesorilor care i-au îndrumat, felicitări Colegiului de Artă pentru calitatea acestor spectacole de Crăciun!

Foto&text: © Andreea Dragu 2017

Scroll to top