Elevii noștri participă la Anuala de Arhitectură Argeș-Prahova 2019

Din ziua de  vineri, 25 octombrie, la Palatul Culturii, în holul principal, este găzduită  expoziția Anualei de Arhitectură Argeș Prahova cu tema ”Onestitatea în arhitectură”. Cu sprijinului doamnei arh. Sorina Badea , elevii Colegiului de Artă „Carmen Sylva” au onoarea, ca alături de mulți dintre arhitecții români ce își expun lucrările la această expoziție , să participle și ei cu proiecte și desene realizate la atelierul de arhitectură al colegiului nostru.

Vernisajul le-a adus elevilor un mic premiu pentru participare și zambetul pe buze, pentru aprecierile ce le-au primit din partea arhitecților prezenți, entuziaști să își vadă lucrările printre atât de multe proiecte deosebite de arhitectură. Premiile constand în cărți au fost oferite de domnul arhitect Călin Hoinărescu, O.A.R. Prahova oferind trofeele pentru participare.

O parte din elevi au participat cu proiectele de atestat din anul 2018-2019, iar cei de anul acesta elevii au venit cu primele lor desene de studiu :

Numele și prenumele Secția Îndrumător
Gavrilă Liana Arhitectură Ion Alexandra
Ionescu Ioana Arhitectură Ion Alexandra
Stăncioi Anca Arhitectură Ion Alexandra
Stefania Teleru Arhitectură Ion Alexandra
Vlaiculescu Ana Arhitectură Ion Alexandra
Pârvulescu Ana Maria Arhitectură Leu Alexandru
Perșunaru Cătalina Arhitectură Leu Alexandru
Zamfir Andreea Arhitectură Leu Alexandru
Defta Maria Arhitectură Leu Alexandru
Rotaru Mihai Arhitectură Leu Alexandru
Spătaru Ovidiu Arhitectură Leu Alexandru
Paraschiv Simona Arhitectură Leu Alexandru
Marinescu Stefania Arhitectură Leu Alexandru
Sarghe Andreea Arhitectură Leu Alexandru

Expoziția se află la Palatul Culturii până aproximativ pe data de joi 7 noiembrie.Mulțumin din nou doamnei architect Sorina Badea , cât și O.A.R. Prahova pentru această ocazie și pentru sprijinul acordat.

Scroll to top